Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Twente

Iedereen heeft een andere manier om even tot rust te komen en te ontspannen. De een vindt het heerlijk om buiten een boek te lezen, terwijl de ander juist helemaal tot rust komt van een wandeling in Twente door de natuur. Sluit jij je helemaal aan bij de tweede optie? Dan is het zeker een aanrader om eens langs te komen in het oosten van het land. Twente staat bekend om de prachtige natuur en vele wandel- en fietsroutes. Wandelen in Twente kun je door de prachtigste bossen, velden en landschappen. Er is meer dan genoeg natuur om urenlang je ogen uit te kijken. Lijkt het je wat om een keer naar Twente te komen om zelf te ervaren waarom menig wandelliefhebber zo enthousiast is over Twente? Dan is het raadzaam om in plaats van een dagje, twee of meerdere dagen af te reizen naar de Twentse regio. Hoe snel je ook kunt lopen, de mooiste wandelroutes vergen meer tijd en deze kun je niet bewandelen in slechts een dag. 

Een weekendje Twente

Ben je op zoek naar een hotel waar je een weekend kunt vertoeven? Denk dan eens na over landgoed en hotel de Wilmersberg. Dit hotel wordt vaak bezocht door wandelaars dankzij de unieke ligging. Het hotel is namelijk het startpunt van diverse wandelroutes, maar ook fietsers kunnen vanaf dit startpunt diverse tochten afleggen. Een weekend Twente bij de Wilmersberg biedt alle mogelijkheden om er een fantastische tijd van te maken en te genieten van al het moois in de regio.

Boek een wandelarrangement

De Wilmersberg biedt speciale arrangementen aan voor wandelliefhebbers. Wees er echter wel op tijd bij want deze arrangementen gaan als zoete broodjes over de toonbank. Het is niet voor niets een zeer populaire locatie en een populair hotel voor liefhebbers van het wandelen.

https://www.wilmersberg.nl/nl/ontdek-twente/wandelen-en-fietsen-twente