Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Vespa scooters

Bij de aanschaf van een scooter moet je veel keuzes maken. Het merk, het model, de uitvoering en de wijze van betalen. We zullen de keuzes wat eenvoudiger maken door ze op een rijtje te zetten. De eerste keuze voor het merk is snel gemaakt; Vespa scooters zijn de mooiste en beste scooters op de markt. Je kunt Vespa scooters kopen en leasen, ook dat is een keuze die we in dit artikel bespreken.

 

Kiezen voor een merk

Er is een reden dat er zoveel retro scooters zijn, ze worden allemaal gemaakt op basis van de “echte” Vespa scooters. Een budget scooter rijden is leuk voor even, op een gegeven moment wil je toch een echte Vespa scooter kopen.

 

Kiezen voor een model

Er zijn momenteel twee Vespa scooters die je kunt kopen; de Vespa Primavera en de Vespa Sprint. De Primavera heeft die klassieke retro look, de Sprint is iets moderner en sportiever. Beide Vespa scooters maken gebruik van dezelfde technologie.

 

Kiezen voor de uitvoering

De twee Vespa scooters hebben ieder hun eigen uitvoeringen. De Primavera Touring heeft een bruine kleur en een mooi bagagerek van chroom, de SETTANTESIMO is een prachtig jubileum model die in Azzuro en Grigio kleurstellingen verkrijgbaar is. De Sprint is ook in Grigio Titanio leverbaar, de Sprint Sport SS is een prachtige uitvoering in sportief wit met een rode bies en donkere velgen.

 

Kiezen voor kopen of leasen

Je kunt niet alleen Vespa scooters kopen, leasen is ook mogelijk. Vespa scooters zijn niet echt goedkoop, door te leasen spreid je de kosten. Bij Vespa scooters goedkoop bestellen kun je via de online webshop de beste deal krijgen, het verschil met de adviesprijs is vaak erg groot!

 

Heb jij al een keuze gemaakt? Er zijn volop Vespa scooters, bekijk de productpagina’s en kies de Vespa scooter die het beste bij jou past. En als je vragen hebt over Vespa scooters kopen of leasen kun je altijd contact opnemen.