Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

scooterslot aanschaffen

Je hebt al een mooie scooter uitgezocht, nu moet je nog een goed scooterslot aanschaffen. Ga je voor goedkoop of kies je voor een goed slot? Waarom niet beide? Bij een scooterslot aanschaffen moet je altijd kiezen voor kwaliteit, als je slim bent hoeft dat echt niet zoveel geld te kosten. Met deze tips kun je snel en goedkoop een uitstekend scooterslot aanschaffen!

 

Beter online een scooterslot aanschaffen

De prijzen in de webwinkel zijn heel interessant, en je hebt het scooterslot snel in huis zonder dat je de deur uit hoeft. Daarnaast heb je een 14 dagen zichttermijn zodat je zeker weet dat je een goede aankoop hebt gemaakt.

 

Het juiste scooterslot kopen

Wanneer je de scooter kunt vastleggen aan een paal of fietsenrek heeft een kettingslot de voorkeur. Ook is een beugelslot een zeer betrouwbaar slot voor jouw scooter. Let wel op de afmetingen bij het scooterslot aanschaffen, niet elk slot past op elke scooter!

 

Een scooterslot aanschaffen met alarm

Wanneer je geen alarmsysteem op jouw scooter hebt maar toch wat extra bescherming wilt kun je een schijfremslot kopen met ingebouwd alarm. Als er een dief dom genoeg is, en jouw slot open probeert te breken zal er een hels lawaai de dief zeker afschrikken.

 

Let op een ART keurmerk

Bij een scooterslot aanschaffen zul je regelmatig het ART keurmerk tegenkomen. Twee sterren is goed, vier sterren is uitstekend. Wanneer je een diefstalverzekering hebt afgesloten zal hier waarschijnlijk naar gevraagd worden. ART is een onafhankelijk keurmerk voor sloten in Nederland.

 

Dus in het kort de belangrijkste punten bij een scooterslot aanschaffen:

 

  • Koop jouw scooterslot online
  • Kies het juiste slot voor jouw scooter
  • Overweeg een slot met alarm
  • Kijk of het slot onafhankelijk gekeurd is

 

Nu wordt het juiste scooterslot aanschaffen heel eenvoudig, bekijk direct de keuze in sloten In de webshop!