Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Koop jij ook een heerlijke sauna badjas van saunahanddoek.nl?

Met de sauna badjas van saunahanddoek.nl geniet jij van het heerlijke moment van rust die je kunt vinden in de verwarmde ruimte. Je kunt je badjas namelijk helemaal zelf samenstellen, hoe leuk is dat?! Alle badjassen die je kunt ontwerpen vallen boven je enkel, maar wel onder je knie. De ideale maat voor een badjas die je in de sauna gaat dragen. Je wil natuurlijk lekker je warme badjas in kruipen als je net een duik hebt genomen in het dompelbad, nadat je de warme sauna hebt verlaten. Wanneer je in een saunacomplex rondloopt, dan is het fijn om lekker je badjas aan te doen en dit is ook nodig en verplicht wanneer je daar dan een hapje wilt gaan eten. 

Maten kiezen

De sauna badjas van saunahanddoek.nl kan je helemaal zelf ontwerpen en daarom loop je dan ook te allen tijde met een badjas die niemand anders heeft. De mouwen van de badjas zijn altijd lang, maar kunnen worden omgeslagen indien gewenst. Voor ieder gewicht is een bepaalde maat van de badjas aan te raden. Dat komt omdat een badjas natuurlijk wel lekker ruim moet zitten. Ben je dus rond de zestig kilo, dan is het aan te raden om een maat S te bestellen. Ben je zwaarder dan vijfennegentig kilo dan is een maat XXL weer meer van toepassing. Je kunt op de website kijken naar de maattabel voordat je de sauna badjas gaat bestellen.

Cadeau geven of krijgen

Als je toch nog twijfels hebt over de juiste maat, dan kan je altijd even contact opnemen zodat je goed kan worden geadviseerd in de maat die het beste bij jou past. Je wil natuurlijk wel een goede maat bestellen, zeker wanneer je deze ook nog zelf gaat ontwerpen. Je hebt keuze uit maar liefst 5 verschillende badjassen in 20 verschillende kleuren! Je kunt ook nog je badjas voorzien van je eigen naam. De kwaliteit van het katoen is erg hoog en gaat dan ook lang mee. Het is een leuk cadeau om te geven en om te krijgen, maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met deze heerlijke badjas.