Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Goedkope scooters

Is het je opgevallen dat er tegenwoordig zoveel goedkope scooters te koop zijn? Steeds meer mensen kiezen voor een budget scooter om erbij te hebben. Makkelijk om een boodschap te doen, als er een file staat of voor in het weekend. Iedereen begrijpt dat goedkope scooters niet te vergelijken zijn met luxe merken als Peugeot en Vespa, toch kun je een leuke scooter kopen voor weinig geld. Welke merken leveren mooie en goedkope scooters waar je veel plezier aan kunt beleven?

 

BTC: Dit merk heeft momenteel twee goedkope scooters in het assortiment; de BTC Riva en de BTC Roma. De Roma is een typische retro scooter met mooie ronde vormen en veel blinkend chroom. Een klassieke look met moderne technologie. De Riva komt in meerdere uitvoeringen. Het is een moderne scooter met elegante vormen die in diverse opvallende kleuren leverbaar is.

 

Turbho: Een Vespa Primavera is een prachtige scooter maar als je weinig kilometers maakt is het een fikse investering. De Turbho RL-50 is de Primavera onder de goedkope scooters, je moet twee keer met je ogen knipperen om de verschillen te zien! Turbho maakt leuke scooters voor aantrekkelijke prijzen.

 

IVA: Dit merk goedkope scooters maakt aantrekkelijke retro scooters zoals de IVA Ibiza, een retro scooter met moderne accenten. De IVA Lux50 doet denken aan de populaire Vespa LX scooter, maar dan veel goedkoper. Bij dit budget merk rijd je een klasse hoger voor een schappelijk prijsje.

 

Killerbee: De Killerbee VXL is ook goed afgekeken van de Vespa Primavera maar dan voor een fractie van de prijs. De Italiaanse design stijl is goed nagemaakt, maar dan met meer kunststof. Vespa is het Italiaanse woord voor Wesp, nu begrijp je waarom dit merk KillerBEE heet ofwel “Dodelijke Bij”.

 

Zoek het merk en model dat het beste bij jou past, om de prijs hoef je het niet te laten!

http://www.scooterkopenonline.nl