Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Familie pretpark | Megapret

Buitenspeeltuin megapret

U wilt een dagje met uw kinderen naar een leuke, gezellige buitenspeeltuin/familiepark in Lievelde. Megapret is de plek voor u en uw kinderen. In dit artikel is te lezen wat voor speeltoestellen er zijn in onze buitenspeeltuin, welke activiteiten er voor de ouders zijn en onze spectaculaire waterspeeltuin. Wilt u hier meer informatie over hebben, lees dan verder!

Als u een dagje uit bent met uw baby/peuter, moet hij of zij natuurlijk wel genoeg te eten en drinken hebben. Dit begint bij de meest trendy drinkbekers en het mooiste kinderservies

Interactieve speeltoestellen | Familiepark

Onze buitenspeeltuin is ongeveer 20.000 m2 groot. Dit houdt in dat er heel veel ruimte is voor leuke speeltoestellen en activiteiten. De interactieve speeltoestellen bestaan uit toestellen waarbij uw kinderen zelf de benodigde energie om het apparaat te laten werken moeten opwekken. Verder bestaat onze buitenspeeltuin uit een verkeerspark, inclusief stoplichten, benzinestation en een wasstraat. Hier krijgen uw kinderen voor het eerst ervaring met de toekomstige dagelijkse praktijken op de weg. In onze binnenspeeltuin is er een rodelbaan, maar in de buitenspeeltuin hebben wij een monorail. Dit is het absolute hoogtepunt van onze buitenspeeltuin, waarbij uw kinderen zelf de inspanning moeten leveren om de eendjes in beweging te krijgen. Verder bestaat het uit veel klim & klauter speelplezier.

Activiteiten voor volwassenen | Familiepark

Onze buitenspeeltuin is niet alleen geschikt voor uw kinderen. Ook zijn er voor de ouders genoeg dingen te beleven. Zo hebben wij voor u een boerenspeurtocht, snookergolf en de adventure midgetgolfbaan. Het is daardoor voor de ouders ook mogelijk om zich lekker te vermaken in onze buitenspeeltuin. Wanneer u even de behoeften heeft om te ontspannen en uw kinderen hun gang te laten gaan, kunt u genieten van onze open- en overdekte terrassen.

Waterspeeltuin | Familiepark

Bij minimaal 23 graden opent onze waterspeeltuin zijn deuren. Uw kinderen kunnen zich prima vermaken in onze waterspeeltuin. Waterpret bestaat uit meer dan 25 spuitfonteinen en waterelementen. Ook is er een spectaculaire waterglijbaan, waarbij kinderen geen zwemdiploma nodig voor hoeft te hebben. De waterspeeltuin heeft een aflopende vloer, waardoor het water direct wegstroomt. 

Dagje uit met uw kinderen | Familiepark

Wilt u zich hier heerlijk vertoeven en een dagje uit met uw kinderen? Dan is onze buitenspeeltuin het ideale speelparadijs en ontspanningsplek voor u en uw kinderen. Wilt u hier meer informatie over hebben, lees dan verder op onze website!

http://www.megapret.nl/familiepark-megapret/