Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Cocktails zonder alcohol

Cocktails zonder alcohol

Cocktails zonder alcohol zijn de perfecte traktatie voor mensen die geen alcohol drinken. De kleurrijke en sierlijke cocktails zijn een lust voor het oog maar vooral ook voor de smaakpapillen. Wil jij een alcoholvrije cocktailbar huren? Bar Company heeft precies wat je zoekt.

Cocktails zonder alcohol voor alle leeftijden!

Cocktails zonder alcohol zijn geschikt voor elk feestje of gelegenheid. Sinds de campagnes van de overheid zijn ze steeds populairder geworden. Sindsdien mogen kinderen onder de achttien jaar namelijk geen alcohol meer nuttigen. Onze mobiele cocktailbars zijn daarom ideaal om cocktails zonder alcohol uit te delen op schoolfeestjes of sweet sixteen feestjes. Onze bars worden steeds vaker ingehuurd door middelbare scholen om de scholieren te trakteren op een feestelijk drankje. Niet alleen kinderen zijn gek op cocktails zonder alcohol, ook mensen boven de achttien zijn dol op onze feestelijke en kleurrijke drankjes. Er is steeds meer vraag naar cocktails zonder alcohol op beurzen, kerstborrels en andere evenementen. Genoeg mensen moeten nog naar huis rijden met de auto of willen gewoonweg geen alcohol drinken. Voor deze mensen zijn onze alcoholvrije cocktailbars ideaal.

De alcoholvrije cocktailbars met cocktails zonder alcohol op jouw locatie

Over het algemeen denken mensen dat cocktails zonder alcohol gewoon de standaard cocktails zijn, alleen dan zonder de alcohol. In dat geval zou de smaak van de cocktails volledig veranderen. Onze ervaren cocktailshakers weten exact hoe ze iedere cocktail zonder alcohol net zo lekker kunnen maken als de variant mèt alcohol. Wij komen onze mobiele cocktailbars naar jouw locatie brengen zonder extra kosten, en zorgen ervoor dat je nergens meer naar hoeft om te kijken. De glazen, garneringen, het ijs en alle toebehoren nemen wij mee. Uiteraard komt een van onze jonge, ervaren cocktailshakers mee om jouw gasten te verwennen met de lekkerste alcoholvrije cocktails. Wil jij ook een alcoholvrije cocktailbar op jouw feestje? Bel Bar Company! 024 3572761