Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

Camping de Leistert

Ben je op zoek naar een camping in Limburg? Wil je bijvoorbeeld met je familie weg of wil je er gewoon even lekker tussenuit? Bekijk dan eens de mogelijkheden van camping de Leistert. Dit is een camping met zwembad, zodat er voor alle leeftijden wat te doen is. En het is niet zomaar een zwembad, het is een heus zwemparadijs. Je hebt er bijvoorbeeld een subtropisch zwembad, een verwarmd buitengolfslagbad en een gewoon zwembad. Zo kun je in de zomer genieten in het subtropische zwembad en kun je lekker opwarmen in het verwarmde buitenbad.

De natuur van Limburg

Naast de verschillende faciliteiten op de camping, heeft de natuur in Limburg ook veel te bieden. Limburg is bekroond tot het vijf sterren landschap van Nederland. Het landschap kenmerkt zich met nostalgische dorpjes en authentieke stadjes, die verscholen liggen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Het is een prachtig gebied om een weekendje te vertoeven. Je kunt er bijvoorbeeld een mooie wandeling maken, zodat je telkens weer verrast kan worden door de schitterende vergezichten.

Tot rust komen

Wil je lekker tot rust komen in de omgeving tijdens je verblijf? Je kunt onthaasten in de mooiste natuur van Heuvelland. Hier kun je tot rust komen tijdens een wandeling door de bossen en weides. Er zijn verschillende plekken waar je in de omgeving waar je naartoe kunt, om de rust op te zoeken. Laat je verrassen door de mooie omgeving tijdens jouw verblijf op camping de Leistert.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van camping de Leistert? Bezoek dan de website! Er zijn verschillende mogelijkheden om je verblijf compleet te maken. Je kunt verschillende arrangementen bij boeken. Zo kun je kiezen voor een entreekaart van Gaia Zoo, een entreekaart voor Toverland, of een sportpas voor het sportcentrum op de camping. Zo kun je altijd je verblijf compleet maken, zodat je zorgeloos kunt genieten van jou verblijf op camping de Leistert.

https://www.leistert.nl/nl/