Capecod fin bars
Image default
Recreation / Travel

3 zwarte tassen die iedereen zou moeten hebben

Als je maar een kleur mocht kiezen waarin je de rest van je leven kon kleden, dan zou die kleur waarschijnlijk zwart zijn! Niet alleen bij kleding, maar ook bij tassen is zwart de meest veelzijdige kleur om te combineren met allerlei outfits. Daarom delen we in dit artikel de drie zwarte tassen die iedereen in haar kast zou moeten hebben. 

Zwarte werktas 

Een zwarte werktas is de perfecte manier om al je werkspullen in stijl mee naar kantoor te vervoeren. Deze werktas kan bijvoorbeeld een shopper zijn, maar een rugtas mag natuurlijk ook, afhankelijk van jouw persoonlijke kledingsmaak en behoefte. Een werktas kan ook een laptopvak hebben als je altijd een laptop mee naar je werk toe moet nemen, maar is bij voorkeur qua design verder simpel en tijdloos. Een zwarte leren shopper of schoudertas is bijvoorbeeld een goed idee! 

Zwarte clutch 

Een clutch komt altijd goed van pas als je een feestelijke, maar tegelijkertijd ook formele gelegenheid voor de boeg hebt. Denk maar bijvoorbeeld aan bruiloften of chique diners, waar je extra opgedoft aan moet komen zetten. Een zwarte clutch is daarom het ideale accessoire bij zulke gelegenheden! De reden waarom je voor een zwarte clutch moet gaan, is omdat je waarschijnlijk iedere keer weer een andere feestoutfit aan zal hebben en je dus beter een universele clutch erbij kunt dragen. Zwart kan altijd, ongeacht de kleur van de rest van je feestoutfit! 

Zwarte casual schoudertas 

In je vrije tijd wil je natuurlijk geen grote werktas mee hebben, maar een feestelijke clutch is dan ook weer een beetje overdreven om mee rond te lopen als je bijvoorbeeld eventjes boodschappen wilt doen. In dit soort gevallen is een zwart schoudertasje of handtas in een casual stijl de juiste tas om mee te nemen! Dit schoudertasje is niet groot (de werklaptop laten we immers thuis in het weekend!), maar biedt wel genoeg ruimte voor dagelijkse benodigdheden zoals je smartphone, sleutels en portemonnee. De zwarte kleur past bij elke outfit, of je nu blauwe denim jeans of een bloemetjesjurk aanhebt.

https://www.marington.nl/tassen/zwarte-tassen/