Voor welke sector wilt u een PETfles gebruiken?

Zodra u als consument door een winkel, zoals een supermarkt, loopt dan merkt u direct dan tal van bedrijven gebruikmaken van de PETfles. Dat is niet zo vreemd. Want organisaties in verschillende sectoren, zoals personal care, food, healthcare en huishoudelijke producten, maken intensief gebruik van de PETfles. Een producent van deze PET fles is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Hoe ziet de decoratie van uw PET fles eruit?

De perfecte verpakking van uw PET fles. Dát is wat u wilt. Hierbij is PET Power u graag van dienst! Zij weten als geen ander dat de ideale decoratie meer dan 1.000 zegt en ervoor zorgt dat de consument wordt overgehaald. PET Power kan u helpen bij het vormgeven van uw PET fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze PET fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

Stel binnen enkele stappen zelf uw PET fles samen op de website

Wilt u zelf een PET fles ontwerpen? Dan kiest u voor een bedrijf als PET Power. Waarom? Hier heeft u de mogelijkheid om via de website zelf een PET verpakking samen te stellen. Dit programma heeft dan ook de configurator en hier kunt u zelf gemakkelijk uw eigen PET fles samenstellen, ook met de bijbehorende dop. U heeft binnen dit programma de keuze uit meer dan 1.000 verschillende verpakkingsonderdelen. Ongeveer 700 van deze producten bestaan uit PET flessen en rond de 300 producten zijn diverse bijpassende sluitingen. Tevens bevat dit programma de meest recente innovaties en diverse nieuwe modellen. Zodoende kunt u altijd een PETfles samenstellen naar uw wensen en behoeftes.