Capecodfinbars

Sloepje huren in de Biesbosch

 Sloepje huren Biesbosch: Biesbosch Sloepen Verhuur

Heeft u plannen om een leuke relaxte buitendag te organiseren, midden in de natuur van de Biesbosch? Samen met uw vrienden of gezin, of juist met zakelijke relaties. Dan bent u bij Biesbosch Sloepen verhuur Drimmelen aan een prima adres. Samen met u organiseren wij voor u en uw vaargenoten een fijne dag op het water in Nationaal Park de Biesbosch.

 Biesbosch Sloepen Verhuur verhuurt al jaren de beste, meest goed onderhouden sloepen en boten in De Biesbosch. Wij hebben een bekende en gerenommeerde naam in Bootverhuur Drimmelen. Onze specialisatie is sloepje huren Biesbosch!

In onze verhuur hebben wij diverse boten en sloepen, voor 5 personen t/m 11 personen, van basic tot deluxe.

Een vaarbewijs voor een sloepje huren in De Biesbosch is niet nodig.

De huursloepen van Biesbosch Sloepen Verhuur zijn jong, goed onderhouden, goed geoutilleerd. De boten zien er aantrekkelijk uit. De kussens en alle andere materialen worden schoon en onbeschadigd aangeleverd. U zult zich meteen thuis voelen, wanneer u in onze boten gaat varen. Een sloepje huren Biesbosch is doodeenvoudig!

Een betrouwbaar adres voor sloep verhuur Drimmelen: Biesbosch Sloepen Verhuur

Zoekt u naar een betrouwbaar adres voor sloepje huren Biesbosch of Drimmelen, dan heeft u nu het adres gevonden! Wij zijn een betrouwbaar bedrijf voor sloepje huren Biesbosch. Het varen met al onze sloepen en boten is eenvoudig, de boten zijn zuinig in gebruik en er is makkelijk mee te navigeren. Tijdens uw boottocht in de Biesbosch krijgt u alle materialen mee voor een tocht ‘zonder zorgen’ door het water. Wij overhandigen u uiteraard allerlei verschillende routes door de kreken van de Biesbosch en geven u leuke tips mee voor een perfecte boottocht door de Biesbosch. Afhankelijk van uw medepassagiers tijdens de boottocht, klein of groot, jong of oud.

Ook voor uitjes voor bedrijven, familiereünies of andere gezellige bijeenkomsten is Biesbosch Sloepen Verhuur de aangewezen partij. Wat het doel van uw sloepje huren Biesbosch ook is, wij ondersteunen u graag hierin! 

Een sloepje huren Biesbosch bij een klantvriendelijk verhuurbedrijf

Biesbosch Sloepen Verhuur heeft al jaren een goede naam opgebouwd m.b.t. service als u een sloepje wilt huren om door De Biesbosch te gaan varen. De sloepen zien er allemaal prima uit, ze worden na iedere verhuur goed geïnspecteerd, schoongemaakt en weer klaar gemaakt voor de volgende huurder.  Er zijn meerdere modellen boten te huur, van groot tot klein. Geschikt om met uw date te gaan varen, maar ook geschikt voor een groter gezelschap zoals b.v. uw collega’s. Veel bedrijven hebben al eens een sloep gehuurd voor teambuiding of een gezellig samenzijn met collega’s. Maar er worden tijdens een boottocht ook hele familiefeesten gevierd!  Wilt u bij uw boottocht ook gebruik maken van horeca-aspecten, dan zijn wij daarin uw partner, wij kunnen alles regelen, van een picknickmandje tot een barbecuefestijn, inclusief drank. U kunt uw sloepje huren Biesbosch online regelen en op de dag van vertrek ligt de sloep voor u klaar. Voor deze boten heeft u geen vaarbewijs nodig.

 

Voor uw vertrek krijgt u ook de vaarroutes mee, waardoor u gemakkelijk De Biesbosch kunt verkennen.

 

Voor info m.b.t. huurprijzen van de boten kunt u altijd bellen. Het telefoonnummer is 06-33662043.