Capecodfinbars

Matrasvliegeren is de rage van 2017

Ieder jaar heeft zo zijn rages. Bepaalde dingen die dat jaar erg populair zijn en producten die in grote getalen over de toonbank vliegen. Wanneer we kijken naar 2017 zien we dat er een aantal grote rages zijn geweest. Misschien wel de aller bekendste rage van dit jaar is de kleine en beruchte fidget spinner. Ken jij ‘m al? Een retorische vraag eigenlijk, natuurlijk heb je er al eens van gehoord. Vrijwel iedereen loopt ermee.

Maar een andere rage is de matrasvlieger. Deze kleine vliegers zijn hartstikke leuk om voor jong en oud om mee te kiten op het strand. We zagen krantartikelen waar de matrasvlieger in wordt geprezen. Het mooie aan deze vliegers is namelijk dat ze erg goedkoop zijn en toch veel plezier bieden.

Hoe werkt een matrasvlieger dan?

Een matrasvlieger laat je op in de lucht, waarna deze veel wind vangt. Zo wordt de vlieger opgeblazen, en door zijn grote vorm kun je ze lekker over het zand worden gesleept. Dit is natuurlijk een heus spektakel wat erg leuk is om te doen.

Voor mij geschikt?

Jazeker, matrasvliegeren kan door iedereen worden gedaan. Je hebt namelijk matrasvliegers in heel veel verschillende maten, waardoor je kunt vliegeren als je 10 jaar bent, maar ook als je al veel ervaring hebt.

Zo kan iedereen lekker los gaan op het strand in de zon deze zomer.