In een groepsaccommodatie op de Veluwe kunt u terecht voor meer dan 100 personen

Een groepsaccommodatie op de Veluwe is perfect voor een ruime diversiteit aan verschillende activiteiten. Gaat u met de kinderen van groep 8 op schoolkamp? Wilt u met uw familie een weekendje weg? Of omdat u met de vereniging eropuit trekt? In dat geval kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?

Volop recreatiemogelijkheden als u verblijft ingroepsaccommodatie op de Veluwe

Voor welke gelegenheid bent u op zoek naar een groepsaccommodatie op de Veluwe? Omdat u er met de hele vereniging op uittrekt voor een teamweekend? Of wilt u juist een gezellig en rustig weekendje met familie beleven? Bij De Aalbertshoeve is iedere (grote) groep aan het juiste adres. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende groepsaccommodaties, kunt u de omgeving van de Veluwe leren kennen. U kunt midgetgolfen, zwemmen, paardrijden, kanoën of andere watersporten beoefenen. Daarnaast liggen verschillende attractie- en dierenparken op een steenworp afstand. Zo biedt de omgeving van De Aalbertshoeve voor ieder wat wils. Op de kampeerboerderij is ook genoeg te beleven! Ga voetballen of volleyen op het sportveld, spelen op de springkussens of onderneem een van de andere activiteiten die men aanbiedt. Zo wordt een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe onvergetelijk!

Geniet in uw groepsaccommodatie op de Veluwe ook van een lekkere maaltijd

Wilt u er met een grote groep op uit? Bijvoorbeeld de hele vereniging of met uw hele familie? Met een groepsaccommodatie voor groepen tot 180 personen komt het zeker goed. Natuurlijk wilt u tijdens dit weekend onbezorgd kunnen genieten. Bij De Aalbertshoeve kan het. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.