Fantastische locatie om een bedrijfsfeest te vieren in Gelderland

Een bedrijfsfeest organiseren kan heel moeilijk zijn. U moet er rekening mee houden dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft.  Kies er daarom voor uw bedrijfsfeest te organiseren bij een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland! Hier kunt u niet alleen de leukste actieve bedrijfsuitjes ondernemen, zoals paintballen en quad rijden, het is ook mogelijk te kiezen voor een teambuildingsarrangement. Dat is natuurlijk een ideale activiteit om samen met collega’s te doen. Deze activiteit wordt op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Zo kunt u precies de activiteiten kiezen die passen bij uw werknemers. De dag kunt u vervolgens afsluiten met lekker eten en drinken. Zo heeft u een compleet georganiseerde dag op slechts één locatie!

Niet alleen voor bedrijven, huur de groepsaccommodatie ook als particulier

Niet alleen bedrijven moeten leuke uitjes kunnen organiseren. Daarom bieden wij een breed pakket aan leuke binnen- en buitenactiviteiten aan voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu een heerlijke familiedag wilt organiseren, u een gezellig bedrijfsfeest wilt geven of u met uw collega’s wilt vergaderen: bij deze groepsaccommodatie in Gelderland bent u aan het juiste adres. De specialist biedt een ruim assortiment aan activiteiten en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Zo kunt u diverse activiteiten voor binnen en buiten ondernemen, maar is het ook mogelijk heerlijk te eten. Wat past het beste bij uw gezelschap? De specialist voorziet u van advies en doet een voorstel voor een dag met activiteiten die bij uw gezelschap aansluiten.

Fantastische groepsaccommodatie in Gelderland: slapen in een Tipitent

Een gezellig familieweekend, een uitje met uw gezin of gewoon een spetterend bedrijfsfeest voor een dagdeel of voor een hele dag of een dagdeel organiseren, het kan allemaal in de groepsaccommodatie bij Westernboerderij De Baerle.  Op de westernboerderij kunt u heerlijk genieten van de prachtige groene omgeving en u kunt diverse leuke uitstapjes ondernemen. Ga bijvoorbeeld met een grote groep quad, solex of scooter rijden in de mooie omgeving of kies voor actie tijdens uw verblijf met paintballen, survivallen of een zeskamp. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd een activiteit te vinden die bij uw gezelschap past. Bent u de hele dag heerlijk bezig geweest? Dan kunt u op de groepsaccommodatie in Gelderland overnachten in een retro caravan of unieke tipi.