Capecodfinbars

De beste vlieger voor een lekker dagje strand

Het is een heerlijke zomer, en bij goed weer hoort natuurlijk ook een bezoekje aan het strand. Met de hele familie een lange dag bakken in de zon en heerlijk zwemmen in de zee bij Scheveningen. En bij een strand dagje hoort uiteraard ook wat vermaak voor de kinderen, en voor jezelf, dus we nemen ook een vlieger mee. Kun je even helemaal losgaan.

Maar welke vlieger is het beste voor een dagje strand?

We hebben een paar vliegers getest en er is eigenlijk maar één duidelijke winnaar, namelijk de HQ Symphony matrasvlieger. Deze vlieger heeft de vorm van een matras, dat klinkt wat gek maar zo kun je vee wind vangen waardoor er redelijk wat kracht op je armen komt te staan. Dis is erg gaaf en je moet dus echt even aan de bak. 

De HQ vlieger komt er in verschillende kleuren en maten. Zo zijn er wat kleinere modellen die geschikt zijn voor kinderen, maar met de grotere maten kun je ook als volwassene een leuke dag beleven. Ook de kleuren vinden we erg leuk. Zo is er een vrolijke regenboog uitvoering, een mango versie en zelfs een vlieger met een vlam erop. Erg tof voor de stoere jongens onder ons.

Wil je dus de beste vlieger kopen voor een dagje strand? Dan is de HQ Symphony vlieger de beste optie.